in

Video Memasang Lego

One day,aku and kawan2 aku ade kerja, satu bagi kerja satu kelas kene buat, pastu kitorang buat last minute,kahkahkah

Dorang aku tak layan,so aku pun buat sesorang khamis malam jumaat kul 12,mesti ada yang tanya kenapa aku buat kul 12,ha jangan tanya.

Aku pun buat video seperti yang dirancang,dan tema aku cara2 memasang lego then aku rakam2 lama lama tu macam makin sepi sunyi dan tetiba video aku terkeluar,aku pikir sapa yang tutup padahal aku letak henfon sandar kat dinding,takkan manusia pon bole tembus dinding,*berhuhu

Pastu aku terus lari tutup lampu dan terus berselubung selimut,panas nye ya ampunnnnn,matilanak macam ada orang pegang kat dahi,terus baca2 sampai esok paginya aku tengok balik video,tetiba aku nampak ade perempuan menuju ke aku tangan hitam terus hilang dan pasal video tertutup tu tangan die yang tutup.

Esok nya aku cerita dengan keluarga,kawan2,sahabat,dan tidak lupa terus memadam video tersebut,aku taubat taknak dah buat last minute and malam2.

Perkongsian Daripada Unknown.

What do you think?

Written by ERRA

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Comments

0 comments

Misteri Rumah Sewa (Part 1)

Misteri Rumah Sewa (Part 2)