in

Tangisan

Ada satu hari tu, aku stay up la lepas dah light off. Budak-budak dorm aku semua dah ready nak tidur. Tapi aku duduk depan pintu dorm nak siapkan kerja sebab kat situ je la ada cahaya lampu dari koridor. Sedar tak sedar, aku buat kerja sampai pukul 2 lebih. Masa tu suasana sekeliling memang sunyi la. Dah tu, semua orang dah tidur. Kerja aku pun dah siap masa tu.

Sebelum aku tidur, aku pergi la toilet dulu seorang diri. Nak kejutkan member aku, macam tak sampai hati la pula. Dia pun tengah nyenyak tidur. Lagipun, toilet tu sebelah dorm aku je. Kat dalam toilet tu, ada 4 shower dan 4 jamban. Jamban kesukaan aku adalah jamban yang ke-3. Hahahaha. So, masa aku nak masuk jamban yang ke-3 tu, aku terperasan jamban pertama tu terkunci dari luar. Aku buat tak tahu je la sebab aku memang dah tak tahan nak buang air kecil.

Aku pun masuk la jamban yang ke-3 tu. Masa aku tengah buang air tu, tiba-tiba aku terdengar tangisan seorang perempuan betul-betul kat atas kepala aku. Aku memang dah cuak gila masa tu. Nak dongak ke atas, memang tak la. Aku pun cepat-cepat la cuci apa tu semua, terus lari balik dorm. Aku tak tahu kenapa bulu roma aku meremang semacam. Sebab dah cuak sangat, aku baca ayat Kursi, lepas tu aku tidur terus. Nah, ambil kau! Esok pagi tu aku terus demam panas kot.

Perkongsian Daripada Unknown.

What do you think?

Written by ERRA

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Comments

0 comments

Suara MP3

Misteri di Tanah Melayu : Orang Minyak