in

Study Lewat Malam Kat Asrama

Aku lan. Budak budak kat sekolah aku panggil aku lantodak.mase aku form 1  aku study overnight dgn geng2 aku. Sebelum study tu mcm biase lh makan magie.

Aku sebenarnya tak minat study lewat malam. Aku study pun sbb periksa subject susah lagipun aku nak naik kelas.

Mula mula ok je. Dlm pkl 12:30 malam tu aku dgr orang wat turun kerusi dari meja. Aku Palau je bunyi tu.kli kedua aku sabar lgi. Kali ketiga tu aku toleh belakang. Tak sesiapa pun.

Aku pun x sedap hati. Aku ajaklah kawan aku bla. Selambe dia wt rileks je. Aku pun bla suruh dia hantar aku kt bilik aku.

Malam tu berlaku lgi time tido. Tengah nk tido katil aku goyang goyang. Sedangkan kat katil atas tak orang pun. Aku baca belake ayat dlm hati pastu tido.

Keesokan harinya, kawan aku tanye aku punya kawan. Kau tido dgn sape semalam. Dia Kate dia tido seorang je. Tetapi kawan aku nampak dia tido 2 orang dekat satu katil. Bukan atas bawah tetapi sebelah sebelah.

Sejak malam tu. Aku tak pernah study lewat kecuali siapkan keje sekolah. Tu pun time aku form 2.

Perkongsian daripada Lan.

What do you think?

Written by Hafiz Haiqal

Comments

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Comments

0 comments

Penyambut Tetamu

Aku Boleh Nampak Part 4 (End)