in

Siapa Yang Ketuk Pintu?

Assallammualaikum semua nama saya Rayhanna dan hari ini saya mahu menceritakan tentang kisah yang pernah saya alami.

Pada malam itu saya dan abang saya tidur di ruang tamu(kerana entah la) selepas itu emak saya selalu mengunci pintu bilik so pada malam itu mak saya terdengar bunyi ketukan pintu dan terdengar orang yang cuba membuka pintu bilik tidur mak saya.

Mak saya terjaga pada malam itu dan bila di jenguk tiada siapa siapa di depan pintu cuma saya dan abang saya yang sedang tidur time masa ade orang ketuk pindu tu jadi mak kita pelik dan seram sejuk.

Jadi mak saya kejut kan saya dari tiduran nyenyak saya dan abang saya mak saya suruh tidur bilik mak saya mak saya takut yang kami akan di ganggu jadi mak saya tanya saya”kakak ada ketuk pintu bilik tak?” Dan saya menjawab”tak kenapa ibu?”

Mak saya pun mencerita kan kejadian yang berlaku dengan kebingungan saya abang saya pun bingung juga la adik saya tidur je lepastu mak saya call kawan mak saya dan menceritakan apa yang berlakulah and saya terus kan tidur.

Terima kasih sebab mendengar cerita saya ini adalah cerita kisah benar tak tau lah seram atau tidak harap korang enjoy.

Perkongsian daripada Rayhana.

What do you think?

Written by Maya

Comments

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Comments

0 comments

Berkawan Dengan Bunian

Apa Yang Mengganggu Aku?