in

Pangsapuri Tingkat 3 Part 1

Hi.Harini saya akan kongsikan satu cerita bukan dari saya tapi dari keluarga mak cik saya. Ini cerita kedua saya Cerita pertama saya ialah Bilik Lama harap korang dah baca.

Mak cik aku tinggal dekat Penang. Aku tak nak bagi location dia so…..i know korang akan faham.Lets get to the point. Tingkat 3 pangsapuri tu mak cik aku kata mmg ada kes kat situ and sampai sekarang takde orang sewa rumah atas rumah mak cik aku tu.

Ada 1 kejadian pernah terjadi kat rumah tu.Macam kakak aku tekan butang lift tingkat 2.Tingkat 3 dia pergi lepastu pintu lift tu x tertutup walaupun dah tekan butang tutup. Ada yang aku pernah nampak tengah2 malam lepas balik jalan2 dengan mak cik aku.

Aku ternampak tingkap rumah tingkat 3 tu terbuka sendiri.Nak tercabut jantung aku tengok. Ok so aku akan sambung part 2 so tunggula.And sorry kalau cerita ni tak best.

Perkongsian Daripada Adriana.

What do you think?

Written by Maya

Comments

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Comments

0 comments

Koridor