in

Kisah Saya Di Kampung

Assalamualaikum semua nama saya Ali( not the real name) , saya ingin menceritakan sebuah kisah yang berlaku sewaktu saya berada di kampung semasa berumur 8 tahun. Ceritanya bermula apabila saya berada berseorangan di dalam bilik pak lang saya….(utk pengetahuan semua bilik paklang saya ni kedudukannya menghadap sawah padi jadi pemandangan pd waktu malam gelap gelita sebab mana ada lampu kat tengah2 sawah).

Saya pun terdengar bunyi seperti seakan2 orang sedang berjalan di kawasan belakang rumah. Saya pun berasa pelik x kan ada orang yang nk berkeliaran kat luar terutama waktu2 maghrib semua org mesti dok kat rumah. Selepas itu, saya melihat tingkap dlm bilik paklang saya yg menghadap sawah padi, sy terlihat byg2 sosok tubuh yg besar 3 kali ganda saiz drpd org biasa.

Tiba- tiba tingkap bilik ni terbuka sendiri dan benda tu menjelma. Rupanya seakan2 serigala yg berbulu lebat dan mempunyai gigi dan kuku yg tajam. Aku pon setelah melihat makhluk td terus lari keluar bilik sbb takut sgt. Itu saja perkongsian dri sy. Maaf jika cerita ini tidak menarik…sy hnya sekadar mahu berkongsi saja.

Perkongsian daripada Alif.

What do you think?

Written by Maya

Comments

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Comments

0 comments

Gangguan Di Tempat Kerja

Pontianak Di Rumah Keningau