in

Kisah Aku

Hai name aku Aufa. Cita ni tak seram pun tapi aku saje nak up. Ok macam ni, aku ni setiap hari tidur lambat paling lambat pukul 5. So mase tu dalam pukul 3 macam tu. Aku tiba-tiba pelik apesal bapak aku bangun waktu-waktu pukul 3pagi ni? Ayah aku pun tanye “Aufa tutup pintu bilik ke tadi?” Aku pun cakap “Takdelah bukan Aufa”. Pastu ayah aku masuk and then pagi esoknye, ayah aku cite yang 3 pagi tu dia terjaga sebab dia rasa cam sesak nafas and then dia nampak ada benda tutup kan pintu bilik. Dalam hati aku pun cakap “Oh, ni mesti ade bende dalam rumah ni.”  tapi adik aku pun nampak dia cakap cam ada orang merangkak tutupkan pintu. Penah jugak satu hari tu, aku tengah kat dalam toilet, aku ni pulak sejenis penakut. duk umah sorang-sorang mesti ah lampu segala lampu kene bukak en kalau tak, tak tenteram idop haha. Aku tengah dalam toilet, tiba-tiba aku klua semue terpadam maksudnya TV terpadam, lampu semue terpadam cuma kipas je tak off. Aku pelik ah? Aku ni dok umah sorang tak kan aku padam semue gelap camni. Pelik gak tapi aku beranikan diri gak.

Ok itu saje lah cita aku nak smpaikan.

Perkongsian Daripada Aufa.

What do you think?

Written by ERRA

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Comments

0 comments

Ada Orang Tak?

Pengalaman Percutian Yang Pelik