in

Kelibat Lembaga Perempuan Tua

Kejadian ini berlaku masa aku sendiri kat rumah sewa.Parent aku takda kat rumah sewa aku sbb dah balik kampung seminggu yang lepas.Aku pon ajak kawan aku yang datang rumah untuk teman aku sebab die sorang je ada rumah yg dekat ngan rumah sewa aku.Tak lama lepas tu,mak aku mesej aku yg mereka dah sampai kampung.

Kami berdua have a lot of fun lah,tak sehingga jam pukul 8:37 malam.Masa tu aku mula start bosan sbb semua aktiviti yg kami dua buat dah buat.aku pon cakap,”Bro nak tgk tv?” Die pon cakap,”Bolehlah asalkan tak bosan,” kami pun tonton tv lah.

Setelah lebih tiga jam  layan tv, kawan aku pon tidur tanpa aku sedar.”Sedap betul tidor ye,”kata aku dalam hati.aku pon tgk tv sorang-sorang.masa syok tgk cita “The Nun”,aku perasan macam ada kelibat pompuan tua kat jendela rumah aku.aku pun anggap yg tu hanya perasaan aku je.Pada masa yg sama,aku dengar bunyi orang kat dapur.Bulu roma start meremang lah time tu.masa aku check dapur, takda orang pulak.Pada masa ni lah aku seram sejuk,aku pon cuci muka ka tandas.Masa aku cuci muka kat tandas aku rasa cam ada yg intai aku kat luar pintu,masa aku toleh belakang takda pulak orang.Aku pun lari laju-laju sbb tandas aku paling hujung.Aku pun kejut member yg tengah tido sedap tu.”Apasal kejut orang kat tengah malam nie?” tanya member aku.”Bro tempat nie lain macam lah,boleh tak aku tido lat rumah kau?” “Tak selese ke kat sini?”tanya kawan aku.Aku pun cerita kan lah kejadian tadi.”La… ingatkan apa tadi,” kata kawan aku sambil gelak.Tiba-tiba kami dengar bunyi tapak kaki dari tandas…..
(Bersambung…..)

Perkongsian Daripada Zach.

What do you think?

Written by ERRA

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Comments

0 comments

Gangguan Perempuan Dalam Pantang

Beralih Alam