in

Karambunai Resort

Hai, semua nama saya ialah Khairul.

Saya nak cerita pasal saya bermalam di Karambunai Resort.

Semasa saya berada di Karambunai, saya baru sahaja Check In di Resort tu, saya bertanya macam-macam pada customer tu tempat dah berapa lama banyak ke orang berkunjung dia balas eh, mestilah banyak tuan.

Saya tengok ada juga swimming pool dan ada juga pantai. Jadi masa saya nak masuk bilik tu saya Check semua dari tandas sampai ke luar. Masa pantang tu saya nak ke pantai nak mandi mandi. Lepas tu saya solat maghrib di bilik tu lepas selesai saya pergi makan malam. Lepas tu saya nak pergi tidur dah dekat 9:00 malam dah di sinilah mula gangguan saya berlaku. Jam 10:00 saya dikejutkan dengan bunyi di dalam tandas macam bunyi orang tengah flush tandas. Jam 12:00 saya dikejutkan dengan buyi ketukan di dalam almari bunyi ketukan tu sabanyak tiga kali tok tok tok. Jam 3:00 dah dekat pagi saya melihat keluar jendela ada 5 orang tengah berjalan di tempat menuju ke kolam tersebut ianya hilang semasa ia melintas di depan cahaya lampu.

Saya pun gemuruh dan saya bergegas check out.

Costumer tu cakap eh, cepatnya tuan balik.

Dan saya pun bercerita semua tentang yang saya alami di

KARAMUNAI RESORT

Baiklah semoga cerita ini bermanfaat untuk semua goers. Saya alami ni time PKP. Ok guys, bye thanks kupi kupi go.

Perkongsian Daripada Khairul.

What do you think?

Written by ERRA

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Comments

0 comments

Kisah Seram Misteri Wad Bersalin

Rumah Kampung Berhantu