in

Jangan Tidur Lewat

First of all, cerita ni berlaku kat aku lebih kurang 1 minggu lalu lah boleh kata baru lagi…

Masa tu aku baru habis main game and aku rasa nk tidur lah waktu tu sebab dah ngantuk sangat. Pastu aku dpt message dari group aku lah,aku ni jenis baik hati sikit and aku pun pergilah check wasap tu,dia bagi lah video lawak so aku pun dah hilang dah rasa mengantuk tu sebab gelak pasal video tu

Pendek cerita lepas aku tgk video tu,aku tak tau nk buat apa and aku terus ambik phone and terus tgk YouTube. And waktu tu pukul 2 ke 3 pagi kot,aku serius ngantuk. Aku selalu nya tutup kipas sebelum tidur sebab dah bukak aircond. Tetibe aku dah rasa lain macam sebab 13 minit camtu aku rasa sejuk sangat,aku pergi tgk atas and aku perasan kipas bilik aku tu terbuka. Aku malas nk fikir macam-macam aku pun bangun and terus tutup kipas then sambung tidur.

Besok pagi tu aku bangun and surprisingly aku tgk kipas bilik aku terbuka, lampu bilik terbuka and katil bawah aku tu macam kena calar, padahal tak de sape pun yg tidur kat bawah tu. Aku pun pergi tanya mak ayah aku ada masuk ke bilik aku semalam. Diorang kata takde tapi diorang kata….

Diorang pun kena kacau jugak dengan benda tu
Sejak haritu aku insaf tak nk dah tidur lewat and aku akan pastikan suis kipas bilik aku tertutup.

Perkongsian Daripada AZ Guy.

What do you think?

Written by ERRA

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Comments

0 comments

Pengikut Tanpa Kepala

Menyakat