in

Dapur Pelik

Aslm nie aku lagi korang bole panggil aku acap ok korang dh dengar kisah aku yang ada orang tekan loceng. Nie kisah empat tahun lalu kira kira 2018 camtu, waktu tu aku terdengar ada orang memasak sewaktu aku tgh tgk tv. Takde sapa-sapa kat umah aku kecuali mak aku, adik aku. Diorang semua sibuk main game dalam bilik mak aku. Sewaktu aq terdengar orang masak aq gi la tengok, takde sapa-sapa pun masak. Aq takleh buat apa waktu nak pindah tu. Owner tu datang, dia cakap “You ada dengar tak orang masak?” Mak aku cakap la, anak saya dengar pastu dia sambung cakap “You bernasib baik tau sebab dulu ada orang yang membunuh perempuan dengan memasak daging selepas membunuh “Makcik tu cakap aku dah tak nak kisah nie berlaku selepas nie lagi.

Eqram kalau kau tengok nie, jangan lupe ceritakan ye kat youtube, ok la bye aslm. #EQRAMTEAMKITA

Perkongsian Daripada Acap.

What do you think?

Written by ERRA

Comments

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Comments

0 comments

Kelibat Abang Sendiri?

Histeria Sekolah 1