in

Apartment Berhantu

Kisah ini mengenai apartment yang saya tinggal sekarang. Kami sekeluarga sering mendengar bunyi guli bergolek (bunyi guli bergolek atas lantai jubin). Oleh kerana kami tinggal di tingkat tengah, we assumed anak-anak orang di tingkat atas la yang suka benar main dengan guli ni.

Ayah saya pun bertanya dengan jiran-jiran yang lain, selalu tak dengar bunyi budak main guli? rupa-rupanya diorang pun dengar jugak & kata diorang kalau ada unit rumah yang kosong aje akan ada la kedengaran bunyi-bunyi guli. Kawasan rumah saya tinggal sekarang ni memang ‘keras’ sikit, kononnya ada satu kubur sami hindu yang hilang sewaktu pembinaan. Guard yang meronda waktu malam pun sering diusik oleh benda ni. Suka main-main dengan suis lampu, yang tu ditutup yang ni dibuka, geram.

Syukur setakat ni tak ada lagi ternampak benda yang menakutkan cuma dengar ajelah. setakat ni tak ada lagi ternampak benda yang menakutkan, cuma dengar ajelah.

Perkongsian Daripada Unknown.

What do you think?

Written by ERRA

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Comments

0 comments

Misteri Bangunan Berhantu

Jembalang Tanah